Hier vindt je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, stuur ons dan een bericht en wij geven graag antwoord of verduidelijking.
 

​* Ik heb een technische vraag, kunnen jullie me verder helpen?
Wij geven gratis technische informatie/hulp als je een onderdeel bij ons besteld. Niet als je het onderdeel elders besteld. Ook verwachten wij dat je zelf ook enige technische kennis hebt. 
Voor technische vragen kun je het beste een e-mail sturen zodat onze monteur hierop kan reageren zodra hij tijd heeft. Onze monteur antwoord doorgaans binnen 48 uur.

* Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling van een onderdeel in huis heb? Zodra wij de bestelling en betaling op werkdagen voor 16.00 uur ontvangen hebben, gaat het pakket dezelfde werkdag op de post. Het pakket zal dus de volgende werkdag geleverd worden, mits dit in Nederland is. Pakketten naar het buitenland worden binnen twee werkdagen geleverd. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de betrouwbaarheid van PostNL, en kunnen wij niets garanderen. 

* Zijn alle tweedehands onderdelen in goede staat en met garantie? Al onze tweedehands onderdelen zijn uitvoerig getest op hun werking, daarom geven wij ook minimaal 3 maanden volledige garantie op alle onderdelen, mits anders vermeld.

* Hoe weet ik zeker of een tweedehands onderdeel past in mijn machine? Wij vermelden altijd het originele onderdeel nummer, dit nummer is ook terug te vinden op het eigen onderdeel waardoor het makkelijk te controleren is. Omdat veel onderdelen in meerdere type apparaten gebruikt worden, is het aan te raden dit te controleren. Stuur ons het typenummer of serienummer en wij controleren het voor je. Sommige witgoed onderdelen hebben verschillende nummers gekregen van de fabikant, terwijl ze toch passend zijn. 

Ik krijg 6 maanden volledige garantie op gebruikte machines, wat houdt dit in? Wij geven op alle gebruikte machines 6 maanden garantie (tenzij anders aangegeven). Dit betekent dat je garantie hebt op de gehele werking van de machine, op het eventueel repareren van de machine, de te gebruiken onderdelen en het uurloon. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan, geen verborgen kosten!

Jullie bieden de mogelijkheid om garantie bij te kopen op gebruikte machines, hoe werkt dit? 
Voor € 25 per machine extra koop je 6 maanden garantie bij. Je krijgt dus in totaal 12 maanden volledige garantie op uw gebruikte machine. We geven zelfs 24 maanden garantie op de meeste apparaten. Prijzen staan duidelijk aangegeven in het bestelproces. Deze garantie geldt op alles, onderdelen, uurloon en eventuele voorrijkosten, dus geen verborgen kosten achteraf!

Waar bezorgen jullie de apparaten? Wij bezorgen alle apparaten zonder extra kosten in Parkstad en omgeving, tot maximaal 15 km.Vraag ons naar het bezorggebied.  

Wat is een condensdroger? Een condensdroger haalt het vocht uit de lucht waarmee de was gedroogd is. Het vocht wordt opgevangen in een bak die je na elke droogbeurt leegt. Of je sluit de droger aan op een waterafvoer (van bijvoorbeeld de wasmachine). 

* Wat is een afvoerdroger? Een afvoerdroger voert de vochtige lucht af naar buiten. Hiervoor is een afvoerbuis of -slang door een raam, deur of gat in de muur naar buiten nodig. ​Deze droger heeft zelf geen opvangbak voor het condenswater.

Wat is een warmtepompdroger? Een warmtepompdroger is hetzelfde als een condensdroger maar dan veel zuiniger. Het vocht wordt opgevangen in een bak of rechtstreeks op de waterafvoer van de wasmachine. Een warmtepompdroger droogt op een veel lagere temperatuur dan een condensdroger waardoor de droogtijd langer duurt, ondanks dit is hij toch veel energiezuiniger doordat er geen gebruik meer wordt gemaakt van een verwarmingselement. Hierdoor kunnen zowel katoen als tere weefsels makkelijk samen gedroogd worden.

Hoe sluit ik een wasmachine aan op een trekschakelaar? 

  • Verwijder de kap van de trekschakelaar aan de machine.
  • Zet de achterwand van de trekschakelaar met pluggen en schroeven in de muur vat.
  • Sluit de draden van de aanvoer uit de meterkast aan. Bruin moet naar P, blauw naar de klem ernaast, en geelgroen moet op de aardeklem geplaatst worden.
  • Knip de stekker van het snoer.
  • Strip een paar centimeter van het omhulsel en de drie aders van het snoer.
  • Plaats het snoer door de afsluitdop van de trekschakelaar.
  • Bevestig de drie draden aan de goede pool.
  • Breng de kap van de trekschakelaar opnieuw aan en controleer de aansluiting.
  • Bevestig het touwtje, zodat u de schakelaar kan bedienen.

Hoe kan ik een eerder besteld onderdeel retourneren?

Op onze website staat een formulier voor herroeping, vul deze in en stuur hem samen met het onderdeel retour. Zonder dit retourformulier kan het voorkomen dat wij het pakket niet kunnen plaatsen en dus niet kunnen overgaan tot vergoeding. Wij zullen de retour aanvraag in behandeling nemen en het orderbedrag, al dan niet met de verzendkosten, terugstorten op jouw rekening. Let wel, door jou gemonteerde onderdelen nemen wij (bijna) nooit retour, alleen in overleg met onze technische afdeling. Onderdelen die door jou zelf verkeerd besteld zijn en nog niet zijn gemonteerd worden wel retour genomen. De verzendkosten zijn hierbij voor eigen rekening.
Is een onderdeel beschadigd of gebruikt in de zichtperiode, dan kunnen wij waardevermindering van het onderdeel in rekening brengen. Stuur dus nooit zomaar iets terug, overleg altijd met ons! 

Niet tevreden? Vertel het ons. Wel tevreden, vertel het anderen!

Beoordeel ons op Google

© 2015 - 2024 T.W.O.Witgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel