Levering van witgoed machines
Alle machines zijn op te halen in ons magazijn in Heerlen, op afspraak.  
In Heerlen en omgeving leveren wij onze witgoed apparaten gratis, tot waar de steekwagen kan komen. Wij gaan geen trappen op of af met de machines.
Wilt u de machine geleverd hebben buiten Heerlen, neem dan even contact met ons op. Wij bezorgen tot maximaal 15 km van Heerlen.
Op uw verzoek sluiten wij het toestel voor u aan, hiervoor rekenen we geen extra kosten. Zorg er wel voor dat alle benodigde aansluitingen aanwezig zijn en dat alle aansluitingen en de plaats waar het apparaat komt te staan vrij toegankelijk zijn. Aansluiten op een trekschakelaar kost € 10 extra, graag van te voren doorgeven zodat we het gepaste gereedschap meenemen. 

Levering van onderdelen
Wij verzenden onze producten met Post NL of DHL. Je kan hierbij geen voorkeur opgeven helaas.  Je hebt de bestelde onderdelen binnen 48 uur thuis, mits Post NL of DHL geen vertraging Hebben. Je ontvangt dan een track en trace code om het pakket te volgen. In drukke periodes zoals december kan de levering iets langer duren.
Aan foto's op de website kunnen geen rechten ontleend worden, deze kunnen afwijken.

Garantie op tweedehands machines
Wij geven standaard 6 maanden volledige garantie op alle tweedehands apparaten. Uiteraard moet er wel op een deugdelijke manier met het apparaat zijn omgegaan. Onderhoud is hierbij ook van belang, dus lees onze tips !

In geval van een defect binnen deze termijn van 6 maanden wordt de machine door onze technische afdeling bij jou thuis gerepareerd. Is dit niet meer mogelijk of zijn de kosten buitensporig hoog dan krijg je een ander vergelijkbare machine. Dit altijd in overleg met jou als klant.
Er zijn voor jou als klant geen kosten verschuldigd binnen deze periode.

Let erop dat je er zeker van bent dat het apparaat een storing heeft voordat je ons belt. Controleer zelf eerst of je geen bedieningsfout hebt gemaakt, of er wel stroom op het apparaat komt, of er wel water uit de wasmachine kraan komt e.d. 
Indien wij binnen de garantietermijn moeten komen, en er blijkt niets mis te zijn met het apparaat zijn wij helaas genoodzaakt om voor ons bezoek kosten te rekenen van € 40,-

Wij bieden je de mogelijkheid om de garantie termijn van 6 maanden uit te bereiden met nog eens 6 maanden extra, zodat de totale garantietermijn op 12 maanden komt. Je betaald hiervoor € 25 extra per apparaat. Voor nog meer zekerheid is het mogelijk de garantie termijn te verhogen naar 24 maanden, hiervoor vragen wij € 50 extra. 

Garantie op gebruikte onderdelen
Wij geven op alle gebruikte onderdelen 3 maanden garantie. Werkt een onderdeel niet naar behoren, neem dan altijd eerst contact met ons op voordat je het onderdeel terug stuurt. 
Uitzonderingen retourneren; Onderdelen die verkeerd gemonteerd worden en/of defect zijn geraakt door een intern ander probleem met de machine kunnen wij niet vergoeden. Denk hierbij aan printplaten die verkeerd gemonteerd zijn of opgeblazen door kortsluiting in de machine, verwarmingsproblemen waardoor machines te heet worden en thermisch uitschakelen wat tot gevolg heeft dat een onderdeel defect kan gaan. Ook nemen wij nieuwe onderdelen die gemonteerd zijn en/of niet in de originele verpakking zitten niet retour en gaan hierover ook niet in discussie met de klant.

Retourneren en herroepingsrecht
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Is een onderdeel beschadigd of gebruikt in de zichtperiode, dan kunnen wij waardevermindering van het onderdeel in rekening brengen (tot 50%) . Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@twowitgoed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Onderdelen die speciaal besteld worden voor u, kunnen wij helaas niet retour nemen. Hierover informeren we je altijd vooraf.
 

Elektrische artikelen retourneren/ruilen

Let op: elektrische artikelen zijn uitgesloten van retour en ruilen zodra deze zijn geïnstalleerd en/of elektrisch zijn aangesloten!

De elektrische aansluiting van een reserveonderdeel kan altijd worden gecontroleerd, omdat AMP-stekkers en andere stekkerverbindingen altijd fijne slijtagesporen op de aansluitklemmen achterlaten. Zo'n reserveonderdeel kan niet meer als "Nieuw en ongebruikt" worden doorverkocht.

Elke klant heeft recht op een "Nieuw en ongebruikt" vervangend onderdeel. Reeds aangesloten reserveonderdelen kunnen daarom niet worden teruggenomen. 

Overweeg dit VOORDAT u een elektrisch reserveonderdeel koopt en aansluit!

EERLIJKHEID tegenover alle klanten is een van onze topprincipes!

Download hier het formulier voor herroeping https://cdn.myonlinestore.eu/942d812a-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_Formulier%20voor%20Herroeping.pdf?t=1458300704

Klachten
Klachten over onze producten of dienstverlening kun je, binnen 2 weken schriftelijk indienen via e-mail of post. Wij zullen je klacht onmiddellijk in behandeling nemen en proberen deze naar jouw wensen op te lossen. 
Je kunt als klant ook een geschil  voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform ( http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Niet tevreden? Vertel het ons. Wel tevreden, vertel het anderen!

Beoordeel ons op Google

© 2015 - 2024 T.W.O.Witgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel