Levering van witgoed machines
Alle machines zijn op te halen in ons magazijn in Heerlen, op afspraak.  
In Heerlen en omgeving leveren wij onze witgoed apparaten gratis, tot waar de steekwagen kan komen. Wij gaan geen trappen op of af met de machines.
Wilt u de machine geleverd hebben buiten Heerlen, neem dan even contact met ons op. Wij bezorgen tot maximaal 15 km van Heerlen.
Op uw verzoek sluiten wij het toestel voor u aan, hiervoor rekenen we geen extra kosten. Zorg er wel voor dat alle benodigde aansluitingen aanwezig zijn. Aansluiten op een trekschakelaar is € 10 extra.

Levering van onderdelen
Onderdelen die besteld en betaald worden voor 16.00 uur zullen dezelfde werkdag verzonden worden. Je ontvangt dan een track en trace code om het pakket te volgen. In drukke periodes zoals december kan de levering iets langer duren.

Garantie op tweedehands machines
Wij geven standaard 6 maanden volledige garantie op alle tweedehands apparaten. Uiteraard moet er wel op een deugdelijke manier met het apparaat zijn omgegaan. Onderhoud is hierbij ook van belang, dus lees onze tips !

In geval van een defect binnen deze termijn van 6 maanden wordt de machine door onze technische afdeling bij jou thuis gerepareerd. Is dit niet meer mogelijk of zijn de kosten buitensporig hoog dan krijg je een ander vergelijkbare machine. Dit altijd in overleg met jou als klant.
Er zijn voor jou als klant geen kosten verschuldigd binnen deze periode.

Wij bieden je de mogelijkheid om de garantie termijn van 6 maanden uit te bereiden met nog eens 6 maanden extra, zodat de totale garantietermijn op 12 maanden komt. Je betaald hiervoor € 25 extra per apparaat.

Garantie op gebruikte onderdelen
Wij geven op alle gebruikte onderdelen 3 maanden garantie. Werkt een onderdeel niet naar behoren, neem dan altijd eerst contact met ons op voordat je het onderdeel terug stuurt. 
Uitzonderingen retourneren; Onderdelen die verkeerd gemonteerd worden en/of defect zijn geraakt door een intern ander probleem met de machine kunnen wij niet vergoeden. Denk hierbij aan printplaten die verkeerd gemonteerd zijn of opgeblazen door kortsluiting in de machine, verwarmingsproblemen waardoor machines te heet worden en thermisch uitschakelen wat tot gevolg heeft dat een onderdeel defect kan gaan. Ook nemen wij nieuwe onderdelen die gemonteerd zijn niet retour.

Reparatie van je eigen machine in onze werkplaats
Je brengt de defecte machine naar onze werkplaat in Heerlen met een duidelijke klachtvermelding.
Onze technische dienst zal binnen 24 uur de machine nakijken en jou een telefonische of schriftelijke (e-mail) prijs opgave geven van de kosten. Indien akkoord kan de machine binnen 2 dagen weer gehaald worden. Indien niet akkoord, haal je de machine weer bij ons op en ben je ons geen kosten verschuldigd. Wij rekenen niets voor het onderzoek.

Retourneren en herroepingsrecht
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Is een onderdeel beschadigd of gebruikt in de zichtperiode, dan kunnen wij waardevermindering van het onderdeel in rekening brengen. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@twowitgoed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier het formulier voor herroeping https://cdn.myonlinestore.eu/942d812a-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_Formulier%20voor%20Herroeping.pdf?t=1458300704

Klachten
Klachten over onze producten of dienstverlening kun je, binnen 2 weken schriftelijk indienen via e-mail of post. Wij zullen je klacht onmiddellijk in behandeling nemen en proberen deze naar jouw wensen op te lossen. 
Je kunt als klant ook een geschil  voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform ( http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Niet tevreden? Vertel het ons. Wel tevreden, vertel het anderen!

Beoordeel ons op Google

© 2015 - 2022 T.W.O.Witgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel